Skip Navigation or Skip to Content

Transport

High value

Van een enkele pallet tot volle vrachtwagens, Versteijnen regelt jouw transport in Europa. Maar transport is meer dan alleen verplaatsen en afleveren. Bij Versteijnen voegen we waarde toe met onze uitgebreide dienstverlening, waardoor het beheer en de groei van je bedrijf eenvoudiger worden.

Expertise in Transport van Hoogwaardige Goederen

We bieden flexibele oplossingen die zijn afgestemd op jouw behoeften, vooral als het gaat om het transport van hoogwaardige goederen. Met decennia aan ervaring in het vervoeren van items zoals consumentenelektronica voor gerenommeerde merken, leveren we TAPA-TSR gecertificeerde oplossingen. Onze speciale bestelbussen, vrachtwagens en state-of-the-art boxtrailers zijn uitgerust met hoogwaardige sloten, terwijl we ook zorgen voor veilige parkeergelegenheid wanneer dat nodig is.

Transparantie en punctualiteit

We begrijpen de noodzaak van controle en stiptheid, vooral bij goederen van hoge waarde. Bij Versteijnen bieden we transparantie in transport en real-time traceerbaarheid door heel Europa, zodat jouw zendingen altijd op tijd en op de juiste plaats zijn. Dit is van vitaal belang voor een gecontroleerd proces en time-to-market.

Maak een afspraak

Extra Diensten voor Compleet Gemak

Maar we gaan verder dan alleen transport. Binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk kunnen we ook de installatie of de-installatie van goederen verzorgen. Of het nu gaat om het leveren van medische machines in specifieke ruimtes in ziekenhuizen of het monteren van audiovisueel interieur voor retailklanten, onze service omvat meer dan alleen transport. Dit is een groot pluspunt voor iedereen die op zoek is naar een alles-in-één oplossing.

Maak een afspraak