Skip Navigation or Skip to Content

Wij zijn Versteijnen.

We zijn zo groot en flexibel als je wilt.

De weg die voor je ligt mag dan onbekend zijn, maar je bent niet alleen. Of je nu behoefte hebt aan gecentraliseerde logistiek, schaalbare opslag, orderpicking of transport, Versteijnen Logistics regelt het voor je in alle soorten en maten. Probeer nieuwe dingen. Verken nieuwe gebieden. Ver weg of dichtbij huis. Met Versteijnen als partner staat jouw deur naar Europa wagenwijd open.
Versteijnen. The plus in your logistics+

European Distribution Campus

Niemand kent jouw bedrijf beter dan jij. Dus jij weet als geen ander wat er nodig is om vooruit te komen. Wij kennen de weg in Europa en weten wat er moet gebeuren om jouw goederen snel en veilig op hun bestemming af te leveren. Of je nu goederen wilt opslaan of ze juist wilt vervoeren per vrachtwagen, trein of vliegtuig, Versteijnen beweegt met je mee waarbij we ons specialiseren in:

Versteijnen tot je dienst

Versteijnen heeft alle ruimte en diensten die je zoekt om te anticiperen op de weg die voor je ligt. Net als jij zijn we flexibel en nooit bang om te innoveren en te anticiperen. Transparantie in traceerbaarheid is slechts één voorbeeld van hoe we jouw en ons bedrijf bij elkaar brengen.

Onze real-time tools geven je 24/7 inzicht in je voorraad, waar je goederen zijn opgeslagen of wanneer deze precies op hun bestemming aankomen.

Met Versteijnen heb je altijd grip op het hier en nu, met de zekerheid dat je kunt opschalen wanneer je situatie daarom vraagt.

Onze diensten