Skip Navigation or Skip to Content
NAVIGATIE

Services

Fulfilment

Je online orders bezorgd bij elke voordeur

De online markt veroveren is al uitdagend genoeg zonder je zorgen te hoeven maken over verzendingen. Je hebt de kennis en de goederen, maar hoe krijg je deze snel en veilig bij je klanten? En hoe zit het met het afhandelen van retouren? Bij Versteijnen kennen we niet alleen de kortste routes naar elke voordeur in Europa, we voegen er ook nog eens heel wat pluspunten aan toe. Pluspunten die het versturen van pakketten door geheel Europa een stuk eenvoudiger maken.

Onze sterke en betrouwbare logistieke prestaties, met de op maat gemaakte diensten en prijzen die je nodig hebt om te kunnen concurreren, stellen je in staat om te concentreren op de groei van je bedrijf en te anticiperen op de weg die voor je ligt. Versteijnen beweegt met je mee.

Onze diensten

Experts in e-commerce, B2B & B2C

Versteijnen Logistics kan je werkdruk verlagen en tegelijkertijd je winstgevendheid verhogen. Te goed om waar te zijn? Niet met onze ervaring, diensten en middelen. Door onze ‘Amazon proof’ werkwijze kunnen zowel gerenommeerde retailers als ambitieuze starters samenwerken met de besten in de bizz. Voor B2B- of B2C-klanten bieden we verzending op de dag van bestelling, bijvoorbeeld bij kleding of werkkleding. Ons parcel netwerk stelt je in staat om bestel- en levertijden zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen, ongeacht grootte en locatie. Een groot pluspunt voor iedereen die online wil groeien en goederen altijd op tijd wil bezorgen.

Neem contact met ons op

Value added services

Omdat iedereen bestelde goederen graag zo snel mogelijk wil ontvangen, is de druk op logistieke processen toegenomen. De meest efficiënte manier om klanten tevreden te houden en tijd en tegelijkertijd geld te besparen, is door verschillende activiteiten op één centrale locatie te concentreren. Bij Versteijnen hebben we de locaties, de mensen, de vaardigheden en de middelen om je orders optimaal af te handelen, inclusief extra handelingen als:

  • Inpakken
  • Montage
  • Extra producten toevoegen
  • Retourzendingen
  • Labeling
  • Reparaties
  • S/N scanning
  • Re-work
  • Updates

Een groot pluspunt voor iedereen die zich wil onbezorgd wil focussen op omzet en groei.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij staan klaar om met u kennis te maken.

Volg je ons al op onze socials?