Skip Navigation or Skip to Content

Transport

Gevaarlijke stoffen

Versteijnen logistics is gespecialiseerd in het vervoer van verpakte chemische producten. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van ADR uitrustingen en al onze chauffeurs zijn ADR gecertificeerd. Ook ons X-dock is volledig uitgerust met CO2- en schuimbrandbestrijdingsmaatregelen. We voldoen aan alle vereisten voor het veilig transporteren van gevaarlijke stoffen, wat een geruststellende gedachte is voor iedereen die er belang aan hecht dat chemische goederen in veilige handen zijn.

Optimale condities voor gevaarlijke goederen

In onze state-of-the-art trailers worden je goederen vervoerd onder geconditioneerde klimaatomstandigheden. Dit waarborgt dat chemische verpakte goederen in de juiste condities worden vervoerd, waardoor hun waarde en kwaliteit behouden blijven. Of je nu zorgeloos gekoeld of vorstvrij transport nodig hebt, bij Versteijnen ben je aan het juiste adres.

Transparantie en punctualiteit

We begrijpen dat tijdige levering en volledige controle over zendingen van gevaarlijke stoffen cruciaal zijn. Bij Versteijnen bieden we transparantie in transport en real-time traceerbaarheid door heel Europa. Zo zorgen we ervoor dat jouw goederen binnen de afgesproken tijden worden geladen en gelost, waardoor je gemoedsrust hebt dat alles volgens plan verloopt.

Maak een afspraak

Express Service voor snelle leveringen

Soms is snelheid essentieel. Met onze Express Service hebben we vrachtwagens en bestelwagens stand-by voor elke gelegenheid, en chauffeurs die elke hoofd- en binnenweg door Europa kennen. Dit is een groot pluspunt voor iedereen die een productielijn draaiende moet houden en snelheid van cruciaal belang is.

Maak een afspraak