Skip Navigation or Skip to Content
NAVIGATIE

Services

Transport & Forwarding

Jouw deur naar Europa staat wijd open.

Transport gaat niet alleen over het verplaatsen en afleveren van producten. Bij Versteijnen voegen we daar enorm veel pluspunten aan toe. Pluspunten die het beheer en de groei van je bedrijf eenvoudiger maken.

We bieden de flexibiliteit die je nodig hebt om te anticiperen op de weg die voor je ligt. Die weg is misschien onbekend, maar je staat er nooit alleen voor. Versteijnen beweegt met je mee.

Onze diensten

Gevaarlijke stoffen

Versteijnen Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van verpakte chemische producten. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van ADR uitrustingen en al onze chauffeurs zijn ADR gecertificeerd. Ook onze x-dock is volledig uitgerust met Co2 en schuimbrandbestrijdingsmaatregelen. We vinken dus alle hokjes af als het gaat om transportvereisten. Een groot pluspunt voor iedereen die 100% zekerheid wil dat chemische goederen in veilige handen zijn.

Neem contact op

Geconditioneerd transport

We hebben genoeg trailers waarin je goederen in een geconditioneerd klimaat worden vervoerd. Een groot pluspunt voor wie op zoek is naar zorgeloos gekoeld of juist vorstvrij transport.

Neem contact op

Beveiligd transport van elektronica

We hebben tientallen jaren ervaring met het vervoeren van hoogwaardige goederen, zoals consumentenelektronica voor gerenommeerde merken. We gebruiken speciale bestelbussen en vrachtwagens die zijn uitgerust met hoogwaardige sloten. En als we even moeten parkeren, zoeken we beveiligde parkeerplaatsen. Een groot pluspunt voor iedereen die zijn waardevolle goederen op een veilige manier wil vervoeren.

Neem contact op

Expresszendingen binnen Europa

Soms moet het gewoon even net wat sneller van A naar B. Bijvoorbeeld binnen 48 of zelfs 24 uur. Voor onze Express Service hebben we vrachtwagens en bestelwagens stand-by voor elke gelegenheid, en chauffeurs die elke hoofdweg en binnenweg door heel Europa kennen. Een groot pluspunt voor iedereen die een productielijn draaiende moet houden.

Neem contact op

Kooiaap/klep leveringen

Geen heftruck? Geen probleem! Met vrachtwagens die voorzien zijn van een heftruck of laadklep zijn wij in staat om zelf goederen te laden of te lossen op (bouw)terreinen. Een groot pluspunt voor wie zijn pallets graag op exact de juiste plek bezorgd wil hebben.

Neem contact op

Tijdsleveringen

Onze klanten hebben de terechte verwachting dat hun goederen binnen een bepaalde tijd worden geladen en gelost. Bij Versteijnen bieden we transparantie in transport en real-time traceerbaarheid door heel Europa. Een groot pluspunt voor iedereen die ervan opaan wil dat alles binnen de opgegeven en afgesproken termijn wordt uitgevoerd.

Neem contact op

Transport van medische apparatuur

Bij Versteijnen regelen we niet alleen het transport van je kostbare goederen. Binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk kunnen wij ook de installatie verzorgen. Zo leveren we bijvoorbeeld al medische machines in specifieke ruimtes in ziekenhuizen. Dezelfde service bieden we aan retailklanten die hun winkelinterieur niet alleen geleverd, maar ook gemonteerd willen hebben. Een groot pluspunt voor iedereen die net iets meer zoekt dan alleen transport.

Neem contact op

Transport van dierlijke bijproducten cat. 3

Versteijnen is sinds 2016 geregistreerd bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Dit betekent dat wij zijn uitgerust en gecertificeerd om dierlijke bijproducten cat. 3 te vervoeren die verpakt zijn in dozen of IBC’s. Een groot pluspunt voor iedereen die specialistisch transport door heel Europa wil regelen.

Neem contact op

Volg je ons al op onze socials?