Skip Navigation or Skip to Content

Transport

Gedegen oplossingen voor batterijen en toebehoren

We elektrificeren in hoog tempo. Dit vraagt om gedegen oplossingen van batterijen en toebehoren. Van een enkele pallet tot volle vrachtwagens, Versteijnen regelt jouw transport in Europa. Transport gaat niet alleen over het verplaatsen en afleveren van producten. Bij Versteijnen voegen we daar enorm veel pluspunten aan toe. Pluspunten die het beheer en groei van je bedrijf eenvoudiger
maken.

Gespecialiseerd transport van batterijen

Versteijnen logistics is gespecialiseerd in het vervoer van batterijen. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van ADR uitrustingen en al onze chauffeurs zijn ADR gecertificeerd. Ook ons X-dock is volledig uitgerust met de juiste brandbeveiligingsmaatregelen. We vinken dus alle hokjes af als het gaat om transportvereisten. Een groot pluspunt voor iedereen die 100% wil dat batterijen in veilige handen zijn.

Maak een afspraak

Veiligheid en certificering

We beschikken over state of the art trailers waarin je goederen in een geconditioneerd klimaat worden vervoerd. Hierdoor kunnen we batterijen in de juiste condities vervoeren waardoor het product zijn waarde en kwaliteit behoudt. Een groot pluspunt voor wie op zoek is naar zorgeloos gekoeld of juist vorstvrij transport.

Geconditioneerd transport voor behoud van kwaliteit

We weten dat de ontvanger of de verzender controle wil over de zendingen en dat goederen met batterijen binnen de afgesproken tijden worden geladen en gelost. Bij Versteijnen bieden we transparantie in transport en real-time traceerbaarheid door heel Europa. Zo zijn we op het afgesproken tijdstip op de juiste plaats. Een groot pluspunt voor iedereen die belang heeft dat alles binnen de opgegeven en afgesproken termijn wordt uitgevoerd.

Maak een afspraak