Skip Navigation or Skip to Content

Transport

Allround logistiek

Van een enkele pallet tot volle vrachtwagens, Versteijnen regelt jouw transport in Europa. Transport gaat niet alleen over het verplaatsen en afleveren van producten. Bij Versteijnen voegen we daar enorm veel pluspunten aan toe. Pluspunten die het beheer en groei van je bedrijf eenvoudiger maken.

Flexibel Transport door Europa

We bieden de flexibiliteit die je nodig hebt om te anticiperen op de weg die voor je ligt. Die weg is misschien onbekend, maar je staat er nooit alleen voor. Op basis van jouw behoeften beiden we onze expertise en oplossingen voor het transport van jouw goederen. Versteijnen beweegt met je mee waarbij we oplossingen realiseren in heel Europa met een specialisatie in:

  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Oostenrijk
  • Nederland
  • België
  • Luxemburg

Flexibel, Efficiënt en Transparant

We beschikken over de middelen om jouw transporten van verpakte goederen uit te voeren, ook als er speciale vereisten aan het transport zijn verbonden. Zo zijn al onze vrachtwagens voorzien vanuitrusting om gevaarlijke goederen te vervoeren, beschikken we over specifiek materieel voorproducten met hoge waarde en zijn we in staat om jouw zendingen geconditioneerd te vervoeren.

Maak een afspraak

Geen heftruck of laad- en losmiddelen beschikbaar? Geen probleem! Met vrachtwagens die voorzien zijn van een heftruck of laadklep zijn wij in staat om zelf goederen te laden en te lossen op(bouw)terreinen. Een groot pluspunt voor wie zijn pallets graag exact op de juiste plek bezorgd wil hebben.

 

Onze klanten hebben de terechte verwachting dat hun goederen binnen een bepaalde tijd worden geladen en gelost. Laden en lossen op specifieke tijden? Wij regelen het. Bij Versteijnen bieden we transparantie in transport en real-time traceerbaarheid door heel Europa. Een groot pluspunt voor iedereen die erop wil vertrouwen dat alles binnen de opgegeven en afgesproken termijn wordt uitgevoerd.

Maak een afspraak