Skip Navigation or Skip to Content
NAVIGATIE

Services

We hebben de gespecialiseerde opslag die je zoekt in Europa.

Logistiek gaat niet alleen over het opslaan van producten. Bij Versteijnen voegen we daar enorm veel pluspunten aan toe. Pluspunten die het beheer en de groei van je bedrijf eenvoudiger maken.

We bieden de flexibiliteit die je zoekt om te anticiperen op de weg voor je. Als je flink wilt groeien, groeien we in hetzelfde tempo met je mee voor wat betreft opslag en diensten. Met Versteijnen staat je deur naar Europa wijd open. Versteijnen beweegt met je mee.

Onze diensten

Fiscale representatie

Versteijnen Logistics is de ideale fiscale vertegenwoordiger van je bedrijf in Nederland. Niet alleen voor je transport, maar ook voor je handel. Gebruik ons als springplank van de VS en Azië naar Europa. Wij regelen alle magazijn- en belastingzaken, zoals btw-afdracht, zonder dat je een vestiging in Nederland hoeft te hebben. Een groot pluspunt voor grote retailers en groothandels. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over hoe we fiscale zaken, zoals artikel 23, voor je regelen.

Neem contact met ons op

Douane entrepot

Ons magazijn is een officieel douane-entrepot. Een groot pluspunt voor iedereen die de betaling van douanerechten wil uitstellen. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over het voor onbepaalde tijd opslaan van goederen van buiten de Europese Unie.

Neem contact met ons op

Zonnepanelen en waardevolle elektronica

Enkele van 's werelds grootste fabrikanten vertrouwen ons hun waardevolle elektronische goederen toe, waaronder zonnepanelen en medische apparatuur. Transparante processen in al onze magazijnen voorkomen schade, diefstal en verlies. Een groot pluspunt voor iedereen die waardevolle elektronische goederen in veilige handen wil achterlaten. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over onze beveiliging, slimme protocollen, intelligente bewakingsapparatuur en tijdbesparende methoden bij het verwerken van goederen.

Neem contact met ons op

Chemicaliën

Bij Versteijnen Logistics hebben we een speciaal magazijn voor de opslag van chemische producten met ADR klassen 2, 3, 6.1, 8 & 9. Veiligheid is standaard inbegrepen bij alles wat we doen. We zorgen voor een sterke beveiliging en goed opgeleide mensen. Een groot pluspunt voor iedereen die rust wil halen uit het transport of opslag van goederen. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over alles wat we doen om je goederen en bedrijf veilig te houden.

Neem contact met ons op

Lifestyle en spare parts

Kleding- en werkkledingproducten hebben vaak een hoge omloopsnelheid, maar de vraag is zelden constant. Ook voor spare parts spelen ons dynamische opslag- en orderpicksysteem en onze flexibele mensen optimaal in op veranderende vraag. Een groot pluspunt voor fabrikanten en retailers die bijvoorbeeld pieken ervaren tijdens vakanties, nieuwe collecties, seizoensaanbiedingen en uitverkoop. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over hoe we omgaan met jouw lifestyle producten.

Neem contact met ons op

Volg je ons al op onze socials?