Skip Navigation or Skip to Content

27 juli 2023

Versteijnen: Een waardevolle partner in transport voor Insulation Solutions

Insulation Solutions is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het transformeren van isolatieproducten. Met drie businessunits die zich richten op dak- en geveltechniek, technische isolatie en afbouw, heeft Insulation Solutions een divers assortiment aan producten en diensten. Versteijnen speelt een essentiële rol als transportpartner voor Insulation Solutions.

Belangrijke speler

Insulation Solutions is een belangrijke speler op het gebied van isolatietransformatie. Marcel Verboven, operations manager bij Insulation Solutions, licht toe: “Insulation Solutions koopt isolatie in en voert diverse bewerkingen uit, zoals lijmen, het op maat zagen, het aanbrengen van folie of glasvlies en het sealen van de isolatie in plastic zakken. Hiermee voorziet Insulation Solutions in de behoeften die isolatieproducenten niet kunnen vervullen.” Het bedrijf richt zich voornamelijk op businessunits, technische isolatie, afbouw en de dak- en geveltechniek.

 

Efficiënt transport

Als een van de hoofdtransporteurs zorgt Versteijnen ervoor dat de goederen op tijd en efficiënt worden afgeleverd. Ze spelen een cruciale rol in het vervoeren van goederen voor het bedrijf. Marcel: “Voorafgaand aan 12.00 uur ’s middags melden we de vrachten aan en gedurende de dag laden we de vrachtwagens met de bestelde goederen, waarna Versteijnen ze overneemt en naar de eindklant brengt.” Doordat vrachtwagens van Versteijnen voorzien kunnen worden van een kooiaap zijn we in staat te lossen op exact de juiste plek van een project.

Stukgoed

Versteijnen is voornamelijk verantwoordelijk voor het vervoer van stukgoed, wat neerkomt op Less Than Truckload orders met grote zakken isolatie of palletvrachten. “Ze zetten trailers aan ons dok die gedurende de dag door ons worden geladen”, vervolgt Marcel. “Gedurende de dag worden deze trailers omgewisseld voor lege exemplaren. Doordat Versteijnen in staat is zich naadloos aan te passen aan onze set-up zorgen zij ervoor dat onze vloerruimte vrij blijft en benut kan worden voor productieactiviteiten. Vervolgens nemen ze de goederen mee naar hun warehouse, waar ze worden verdeeld over de vrachten die naar verschillende bestemmingen moeten worden gebracht.”

 

Een solide partnerschap

De relatie tussen Versteijnen en Insulation Solutions gaat al geruime tijd terug en is gebaseerd op een solide partnerschap. De samenwerking tussen Versteijnen en Insulation Solutions heeft veel potentieel voor verdere groei en ontwikkeling. “Er zijn altijd situaties waarin we graag verbeteringen zouden zien, maar het is vooral belangrijk dat er een oplossing wordt geboden en continu wordt meegedacht hoe we samen slimmer en beter kunnen werken. Versteijnen werkt hier goed aan mee”, aldus Marcel. “Versteijnen is een familiebedrijf en je ziet dat de mensen daar betrokken zijn. Ik waardeer de inzet van Versteijnen voor kwalitatieve klantcontacten en partnerrelaties. In deze branche is dat van groot belang.”